Buksnes menighet


Vårt mål: Å legge alt til rette for at mennesker skal bli kjent med Jesus Kristus og ville følge han

Buksnes menighet ligger i sør og vestlig del av Vestvågøy med grense både til "yttersida" og "innersida" av Lofoten. Begrepet Buksnes har to betydninger, både menigheten og det geografiske området som henviser til gamle Buksnes kommune. I sør har vi tettstedet Ballstad med lange tradisjoner innen fiske og fiskeindustri. Videre nordover er Gravdal med sykehus og sykehjem. Leknes er byen med vid.skoler, kommuneadministrasjon, handel og servicenæring. Lengst i nord er landbruksbygda Opdøl. Buksnes er den største menigheten på Vestvågøy og har nesten 5300 medlemmer.  Kirka er plassert på Gravdal og er en stor rød kirke fra 1905. Buksneskirka ligger høyt til og er godt synlig i landskapet.

I vår menighet skjer det mye og vi har tilbud til alle aldersgrupper. Buksnes menighetsråd har som mål å legge alt til rette for at mennesker skal bli kjent med Jesus Kristus og ville følge han. Samtidig ønsker vi å møte den enkelte med den omsorg og de utfordringene som vi trenger.  Arbeidet i menigheten drives ikke av rådet alene, men av alle våre flotte medarbeidere, frivillige og ansatte. Menighetsrådet skal først og fremst være tilrettelegger og inspirator. 

Oversikt over gudstjenester og arrangement finner du i kalenderen vår. Under finner du kalenderen filtrert på gudstjenester og arrangementer i Buksnes

Lurer du på noe, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på Vestvågøy kirkekontor tlf 760 56730.