Alle rettigheter 2019 Vestvågøy kirkelige fellesråd

Valberg menighet

Valberg er det minste soknet i Vestvågøy med ca 220 medlemmer i Den norske kirke. Sognet ligger på innersida av Vestvågøya mot Vestfjorden. Sognepresten i Stamsund betjener Valberg. Fram til 1960 var det soknepresten i Borge som betjente stedet.

Valberg kirke ble bygget i 1888 og er en typisk langkirke fra sin tid. Kirken ligger vakkert til ved den fine Valbergs-sanden. Det er to kirkegårder i sognet, den ene like ved kirken og den andre ved Malnes.

Folket i Valberg er flinke til å støtte opp om sin kirke, og er det sognet i Vestvågøy som har høyest kirkesøkning i forhold til folketallet.

Kirken fikk et nytt Ryde-orgel i 1996 med åtte stemmer.

Lurer du på noe, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på Stamsund og Valberg kirkekontor (760 56710).