Konfirmasjon i Vestvågøy 2020

Konfirmasjon er utsatt til etter sommerferien.

[BILDETEKST]

På grunn av situasjonen med koronaviruset, har biskopen anmodet at vårens konfirmasjoner utsettes til etter sommerferien. Kirka på Vestvågøy forholder seg til de enhver tids gjeldende retningslinjer som blir gitt av lokale og nasjonale myndigheter, og vil tilrettelegge ut fra dette.

I Vestvågøy har vi valgt å sette opp følgende nye konfirmasjonsdatoer til høsten:

Valberg kirke lørdag 22. august kl 11.00

Stamsund kirke søndag 23. august kl 11.00

Borge kirke søndag 30. august kl 11.00

Buksnes kirke vil bli avklart etter påske.

Hol kirke søndag 13. september kl 11.00 og kl 13.00

Alle konfirmanter vil få nærmere informasjon om konfirmasjonsundervisningen og planene framover fra de respektive konfirmasjonslærerne.

Vi kan per i dag ikke vite om forholdene tillater konfirmasjon på disse datoene.Vi skal gjøre vårt beste for at den store dagen kan bli gjennomført som planlagt, og vil umiddelbart gi informasjon om det skjer noe som fører til ytterligere endringer.

Vi forstår at det er krevende for mange som har gledet seg til konfirmasjon og feiring med familien. Vi skal gjøre alt vi kan for at konfirmasjonen blir en minneverdig stund for alle som deltar.

Slik får du kontakt med kirkekontoret nå om dagen