Fasteaksjonen er i gang


Menighetene i Vestvågøy er i gang med den tradisjonelle innsamlingsaksjonen til Kirkens Nødhjelp. I år er det digitale bøsser på Facebook, Vipps og Sms som er de letteste måtene å gi på. Mer info på Fasteaksjonen.no.

Se for deg en kjærlig mor, en baby som er elsket. Det hun kan gi babyen er brunt vann, noe annet har hun ikke å tilby. Et annet bilde: rent vann pumpes opp av brønnen, glade voksne, glade barn.

Kirkens Nødhjelp kunne gi vann til 320 personer for det som ble samlet inn i Vestvågøy under fasteaksjonen i fjor. 320 personer unngår sykdom på grunn av forurenset vann, 320 personer har mulighet til å holde en viss hygienisk standard. Dette ble utrolig viktig da pandemien skapte enda flere utfordringer.

Fremdeles lever mange mennesker i områder der vannet er skittent eller man må gå lange avstander for å hente vann. Vi har en mulighet til å gjøre noe med dette. Vi har mulighet til å bidra til at andre kan få den samme standard på vannet som vi har.

Kirkens Nødhjelp sin fasteaksjon gjennomføres digitalt fra uka før påske og frem til påske. Det er lagt ut digitale bøsser, se Facebook. Du kan også gi på Vipps til 2426, eller på SMS til 2426 (skriv "vann" i tekstfeltet, og du gir 250 kr). Resultater ser dere på Fasteaksjonen.no på de ulike menigehene (vipps, sms, kontonr 1594 22 87493) + den digitale bøsser for dere som betaler  med bankkort.

Menighetene i Lofoten oppfordrer alle til å bidra til at rent vann blir virkelighet for enda flere.

Tilbake

Del