Ny strikkeaksjon til Murmansk


Kirka i Flakstad, i samarbeid med diakonene på Vestvågøy og kirka i Moskenes og Vågan, tar nå initiativ til en ny strikkedugnad til Murmansk. Denne gangen ønsker man både lester, luer, skjerf og votter i ull.

*På bilde: Diakoniarbeider i Flakstad Kristin Lindberg og diakon i Borge Kjersti Konsmo inviterer til strikkedugnad til Murmansk

 

Ny strikkeaksjon til Murmansk

Som sikkert mange av dere husker, hadde vi vinteren 2019 en strikkeaksjon i samarbeid med Frelsesarmeen, hvor vi strikket ull-lester til Murmansk. Dette ble en stor suksess, hvor vi fikk inn over 560 par lester!

En fantastisk innsats, som varmet mange, både hjerter og føtter!

I samarbeid med Frelsesarmeen, som har etablert både Fretex og sosialsenter i Murmansk-området, er lestene delt ut til trengende i området. Sendingene er kanalisert gjennom Frelsesarmeen i Kirkenes og de forteller at lestene er delt ut bl.a til fattige familier, rusavhengige og i fengsler.

Nå tar Kirka i Flakstad, i samarbeid med diakonene på Vestvågøy og kirka i Moskenes og Vågan, initiativ til en ny strikkedugnad til Murmansk.

Denne gangen ønsker man både lester, luer, skjerf og votter i ull. Alle størrelser og farger mottas selvfølgelig med takk, men Frelsesarmeen ser gjennom sitt arbeid en stor nød hos mange voksne menn, som pga rusmisbruk og arbeidsledighet, lever under svært vanskelige kår.

 

Har du lyst og anledning, så bli med på

Strikkedugnad til Murmansk.

Vi strikker lester, votter, luer og skjerf i ull,

- gjerne som passer til voksne menn.

 

«Strikkeriene» kan leveres i kirkene, menighetskontorene eller direkte til diakonene. For å få varene sendt til Kirkenes i vinter, er det frist for innlevering 15. mars 2021.

Har du lyst å gi en gave til aksjonen kan du

  • vippse til 644384: «Murmansk»
  • betal til kontonr. 4550 08 21462, merk «Murmansk»

 

Har du spørsmål?

Kontakt diakoniarbeider i Flakstad, Kristin Lindberg på tlf 976 35 301

 

 

Tilbake