11 år Lys Våken

LysVåken er et tiltak for dem som er blitt eller fyller 11 år - en unik mulighet for å få overnatte i kirkerommet! Menighetene i Vestvågøy gjennomfører Lys Våken i løpet av året.

Foto: Den norske kirke

Lys Våken er et tiltak for dem som er blitt eller fyller 11 år. Invitasjoner sendes i posten til dem i kullet som er registrert som medlemmer av Dnk. Andre kan selvfølgelig være med. Ta kontakt med kirkekontoret eller Kristine-Malene Arntsen tlf. 980 90 616 så får dere informasjon.

Å delta på Lys Våken er en unik mulighet til å overnatte i kirkerommet. Vi skal ikke være våken hele natten, men sette fokus på temaet «Lys». I løpet av arrangementet får barna bli bedre kjent med kirken og hverandre. Vi skal leke, dekorere lys og høre mer om Han som sa «Jeg er verdens lys». Arrangementet varer fra lørdag til søndag og avsluttes med gudstjeneste. Her er søsken og familie spesielt velkommen til gudstjeneste og kirkekaffe.

Datoer for Lys Våken i de ulike menighetene:

Har du spørsmål om Lys Våken? Ta kontakt med Kristine-Malene Arntsen tlf. 980 90 616