11 år Lys Våken

LysVåken er et tiltak for dem som er blitt eller fyller 11 år. I Buksnes menighet er det tradisjon for å ha LysVåken første helga i advent mens andre menigheter har det ei helg på nyåret. I Borge menighet blir det LysVåken lørdag 9. og søndag 10.januar og Stamsund menighet inviterer til helga 13.-14.februar.

LysVåken for Buksnes og Hol første helg i advent ble avlyst på grunn av for få påmeldte. De blir invitert til å bli med på LysVåken i Borge.

Vanligvis er det overnatting i kirkene fra lørdag til søndag men i år kan vi ikke gjennomføre akkurat det på grunn av smittevernhensyn. Vi tror at det likevel blir en bra lørdag med program og aktiviteter, overnatting hjemme og tilbake for å delta på gudstjenesten søndag.

Lys våken og karneval i Stamsund kirke lørdag 13. februar 2021.