Pianisten Oda Voltersvik til Buksnes kirke

Lofoten internasjonale kammerfest inviterer til pianokonsert 18. oktober kl 18.00

Etter utdannelse i London har Oda sin fødeby Bergen som base for en aktiv karriere både som solist og kammermusiker, og dette blir fjerde året på rad hun besøker Lofoten.

Hun opptrer jevnlig som solist og kammermusiker i Norge og i utlandet. Hun har blant annet konsertert i anerkjente Wigmore hall, St. Martin in the Fields, Carnegie Hall og den Norske Opera og Ballet. Voltersvik er utdannet ved Griegakademiet i Bergen, Royal College of Music (Master i Performance Degree) og Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (Artist diploma with distinction), i London. Hun er også medlem av duoen Volt&Potenza og prosjektleder for Volt Ensemble. Oda er en vinner av Bradshaw Buono International Piano Competition (2017). Hennes to CDer (“Khoreia” og “Firebird”) har mottatt gode omtaler internasjonalt.

Oda Voltersvik har faktisk en del av sine røtter i øyriket. Hennes tippoldeforeldre med etternavnet Berg bodde hele sitt yrkesliv på Ramberg, og de ligger begravet på den gamle kirkegården på Flakstad. Kanskje ikke så rart at Lofoten er en kjær plass å besøke. I lille Flakstad kommune er hun i slekt med mange, også familien Kirkesæther.

Det blir musikk av Schubert, Prokofiev med flere.

For flere detaljer og billetter se: https://lofotenfestival.com/no/events/oda-voltersvik-buksnes-kirke/

Vel møtt!