Alle rettigheter 2019 Vestvågøy kirkelige fellesråd

MILK

Viktig informasjon til deg som er mellom 15 og 17 år:

• MILK står for MiniLederKurs.
  • Det er kirkens ledertrening i samarbeid med KFUK-KFUM
  • MILK er et kurs som gjør deg bedre kjent med seg selv i ulike situasjoner.
  • Du blir bevisst på hva en god leder er - gjennom samarbeid, fellesskap og praktiske oppgaver.
  • På et MILK-kurs lærer man gjennom å gjøre det man skal lære. Man blir utfordret og får kjenne på mestringsfølelse i trygge rammer.
  • Man får kanskje også prøve ut hva som skjer dersom ikke alt går som planlagt.
  • Et MILK kurs består av ei kurshelg, noen lokale samlinger i vest-Lofoten og øst-Lofoten (alt etter hvor du bor) og praksis,hvor du er med på et eller flere arrangement hvor du får prøve på noe av det du har lært deg. Praksisen skjer i din lokale menighet i samarbeid med dem som jobber der.
  • Etter avsluttet kurs får du utdelt kursbevis i din menighet.

Når du er ferdig med MILK

Etter fullført MILK har du fått nye venner, prøvd noe nytt og lært mer av hvordan du kan lede deg selv og andre. Du har dessuten fått grunnlag for å delta som leder på ulike arrangementer i kirkelige sammenhenger. Eksempler på oppgaver kan være: kirketjener, besøkstjeneste, leder ved tiltak for barn og ungdom (eks.Tårnagenter, Lys Våken, KRIK,Ungdomsklubb eller noe annet)

MILK er også nyttig å ha på CV-en sin. Gjennomført MILK-kurs legges merke til hos arbeidsgivere.

Ta gjerne kontakt med Monica Østeig på tlf 909 202 61 dersom du har spørsmål knyttet til MILK :-)

Her vil du finne lenke til påmeldingsskjema når det er aktuelt med nye MILK-kurs.