10-12 år TWEEN

TWEEN-festival for deg mellom 10-12 år!

• Har du lyst på noen opplevelsesrike dager med høyt tempo og mange ulike aktiviteter?
  • Være med på Quiz-kveld med overraskelser?
  •  Få deg flere venner?
  • Lyst til å kunne snakke fritt om tro og tvil?
  • Oppleve kirke på en annerledes måte?

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som er 10-12 år. Dette er "årets happening" for alle mellom 10 og 12 år, som er bosatt i Vest-Lofoten!

I året 2021 er det helga 23. - 24. oktober som er viktig å sette av!! Vi har plass til 50 deltagere.

Oppmøte er lørdag 23. oktober kl 10.30 ved Vikingleirskolen på Borg. Overnatting blir på vikingleirskolen - alle må ha med laken og sovepose/dyne og pute.

Vi avslutter med gudstjeneste i Borge kirke søndag 24. oktober kl 17-18. Her er det flott om familien forøvrig deltar!

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Vi har gode måltider, lek og moro, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen og vi har Quiz-kveld for å nevne noe.

Leiren koster kr 750 per barn (søskenmoderasjon)

Pakkeliste blir sendt ut i forkant. Det viktigste er å ta med godt humør og mye energi!

Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info  når det nærmer seg, til 10-åringer og til de 11- og 12-åringene som har deltatt før. Dersom du ikke har fått invitasjon og er i rette aldersgruppa, så er du hjertelig velkommen til å melde deg på likevel.

Vi gjør vårt beste for at alle skal kunne delta. Derfor ber vi om informasjon i påmeldingen for å kunne legge best mulig til rette (f.eks. sosialt, fyisk, matintoleranser/allergier).

Vi har stort fokus på smittevern, og vil følge råd fra myndighetene. Det vil derfor være begrenset antall plasser, og gruppene vil måtte holde sammen hele tiden.

PÅMELDING til okt. 2021 åpner 27. september. Det vil komme en link til påmeldingen her.

Vi gleder oss til å se nettopp deg!

Hilsen menighetene i Flakstad, Moskenes og på Vestvågøy.

Kontaktperson: Solveig Utvik (tlf. 99 41 71 07)