10-12 år TWEEN

TWEEN-festival for deg mellom 10-12 år!

• Har du lyst på noen opplevelsesrike dager med høyt tempo og mange ulike aktiviteter?
  • Være med på kampkveld?
  •  Få deg flere venner?
  • Lyst til å kunne snakke fritt om tro og tvil?
  • Oppleve kirke på en annerledes måte?

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som er 10-12 år. Dette er "årets happening" for alle mellom 10 og 12 år, som er bosatt i Vest-Lofoten!

I året 2022 er det 29.-30. oktober som er viktig å sette av!! Vi har plass til 50 deltagere.

Oppmøte er lørdag 29.. oktober kl 11 i Borge kirke.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!

Det blir aktiviteter ute og inne, temasamlinger om internasjonal diakoni, kommunikasjon og konfliktløsning, programkveld med mye gøy, samling i kirkerommet, fellesskap og nye opplevelser.

Pakkeliste blir sendt ut i forkant. Det viktigste er å ta med godt humør og mye energi!

Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info  når det nærmer seg, til 10-åringer og til de 11- og 12-åringene som har deltatt før. Dersom du ikke har fått invitasjon og er i rette aldersgruppa, så er du hjertelig velkommen til å melde deg på likevel.

Vi gjør vårt beste for at alle skal kunne delta. Derfor ber vi om informasjon i påmeldingen for å kunne legge best mulig til rette (f.eks. sosialt, fyisk, matintoleranser/allergier).

PÅMELDING: informasjon kommer i posten. Ta kontakt med oss om du ikke mottar brev.

Arr: Kirka i Vest-Lofoten i samarbeid med KFUK-KFUM

Vi gleder oss til å se nettopp deg!

Kontaktperson: Solveig Utvik (tlf. 99 41 71 07)