TWEEN

Festival for deg mellom 10-12 år

Har du lyst på en opplevelsesrik helg med høyt tempo og mange ulike aktiviteter? Være med på Kampkveld?
Få deg flere venner? Lyst til å kunne snakke fritt om tro og tvil? Oppleve kirke på en annerledes måte?

Da kan det allerede nå være lurt å sette av helga 24.-25. oktober 2020, dersom du er født mellom 2008 og 2010.

TWEEN - Festivalen du bare MÅÅÅÅÅÅ få med deg!

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som er 10-12 år.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Du kan velge mellom ulike aktiviteter (eksempelvis speiding, ballspill, basseng, forming, matgruppe, drama og mye annet), vi har gode måltider, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen, overnatting og kampkveld - for å nevne noe.

TWEEN er kjempesosialt! Du får nye venner, du lærer nye ting og det skjer noe - nesten hele tiden. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info til 10-åringer (medlemmer), og til de 11- og 12-åringene som har deltatt før,  når det nærmer seg. Dersom du ikke har fått invitasjon og er i rette aldersgruppa, så er du hjertelig velkommen til å melde deg på likevel.

Dersom du har spørsmål så ta kontakt med Monica Østeig.
Epost: Monica.Osteig@vestvagoy.kirken.no eller tlf 909 202 61

Vi gleder oss til å se nettopp deg!

Her vil du finne en lenke til påmeldingsskjemaet fra ca 1. okt.