Syng salmer sammen alene 8.-14. juni


Dette blir siste innspurt i vår organiserte salmesang aktivitet. Men du kan gjerne synge videre - hver dag kl 9, eller når det måtte passe! Vi gir deg tips til hvordan.

Nå har vi vært gjennom mange uker med felles salmesang, - alene. Mange har fulgt oppfordringa, og noen har kanskje ”falt av” etter hvert som hverdagen er kommet mer og mer tilbake i vante spor. Det vi i alle fall har erfart er at salmeboka vår inneholder mange flotte salmer, både til trøst og håp. Vi har vært innom mange av de kjente og kjære, og vi har også bladd opp på en del som kanskje er ny for mange.

Vi går nå inn i siste uka hvor vi legger ut salmeforslag, men det betyr ikke at du som syns at dette er en fin start på dagen, skal slutte å synge. Vi oppfordrer deg til å fortsette. Hvis du syns det er vanskelig å finne salmer selv, vil vi foreslå at du f.eks skaffer deg Bibelleseplanen 2020 (Verbum forlag). Den kan bestilles på bokhandelen eller på nett. Her vil du finne dagens bibelord og forslag til en salme. Lykke til videre med å finne nye og gamle skatter i salmeboka vår.

Mandag 8.juni: Nå dekkes bordet, nå tennes lyset (621)

Tirsdag 9.juni: Velsigna band som bind (526)

Onsdag 10.juni: Måne og sol (240)

Torsdag 11.juni: Det skal ei skje ved kraft og makt (236)

Fredag 12.juni: Vårt sinn er fylt med glede (612)

Lørdag 13.juni: Deg å få skode (482)

Søndag 14.juni: Jesus du har brakt Guds rike (360)

Tilbake

Del