Buksneskonfirmanter


Velkommen til å være konfirmant i Buksnes!

 

 

Buksneskonfirmantene bor på Ballstad, Gravdal, Leknes og Opdøl så du kommer til å treffe både kjente og ukjente. Vi vet enda ikke hvordan vi kan organisere gruppa men vanligvis bruker vi å dele opp i to grupper med en blanding av folk fra de forskjellige stedene. I år blir det antakelig annerledes opplegg med noen samlinger ilag og noe på nett, instagram og/eller Facebook. 

Fast møtested for Buksneskonfirmantene bruker å være Buksnes menighetshus på Leknes i Tamyra 24, men noen ganger skal vi være andre steder. eks Siste søndag i april 2021 er det planlagt et felles treff for alle kirkekonfirmantene i hele Lofoten. Det blir i Borge i området rundt kirka og vikingemuseet. På konfirmantsamlingene i Buksnes har vi et hovedtema hver gang. Noen ganger er det praktisk og andre ganger er det mer grubling. Hver gang har vi pause med frukt eller noe annet å spise.

I konfirmantåret får du anledning til å prate om tema som man kanskje ikke får snakka så mye om ellers. Vi lurer på om det er noe du ønsker vi skal prat ilag om. Har du en ide så send den til Hanne på mobilnr. 91881145

For å komme til påmeldingssida trykker du på dette merkede området.

Vi gleder oss til å treffe deg!


 

Hilsen

Hanne Berg
menighetspedagog i Buksnes og Hol

Trond Gran 
kapellan i Buksnes og Hol

Eimund Kibsgaard Nordberg
sokneprest i Buksnes og Hol

Tilbake