Salmer til inntekt for diakoni

Eimund og Andrey spiller kjente og kjære salmer, og inviterer deg til å synge med. Innspillingen vil være tilgjengelig her fra lørdag 2. mai kl 18:00.

Sokneprest i Buksnes og Hol, Eimund Kibsgaard Nordberg og organist Andrey Pirozhkov er blant våre dyktige pianister i kirkestaben. Gled deg over denne innspillingen fra Buksnes kirke av kjente og kjære salmer.

Dette er et arrangement til inntekt for det diakonale arbeidet i Buksnes og Hol. Har du anledning, så håper vi du vil gi et bidrag.

Klikk her for å komme til innspillingen, den vil starte lørdag 2. mai kl 18.00, og vil også være tilgjengelig i etterkant.

Vi legger ut tekster så syng gjerne med!

Om du vil gi et bidrag til det diakonale arbeid i Buksnes og Hol kan det gjøres på flere måter:

VIPPS: #96770

Bankkonto.: 4550.20.49988

Ønsker du å bli fast giver? Kontakt post@vestvagoy.kirken.no eller tlf. 76 05 67 30

Takk for gaven!

Du finner igjen arrangementet på facebooksiden til kirka på Vestvågøy