Det blir HalloVenn i år!


Igjen gjør vi klar for HalloVenn - tirsdag 31. oktober - litt som før, litt er nytt!

 

På Vestvågøy har pinsemenigheten Betel og Buksnes menighet (Dnk) samarbeidet om arrangementet HalloVenn gjennom en årrekke. Sist gang var 10-årsjubileet i 2019. Nå er ny komite på plass og klar for å åpne Lekneshallen tirsdag 31.oktober.

 

HalloVenn er kort fortalt et familiearrangement med 20 varierte aktiviteter som passer for aldersgruppen 3-10 år. For å delta må det kjøpes billett for hvert barn. Den/de voksne som er i følge med barnet kommer inn gratis og kan forsyne seg av kaffe og kaker.

SPRE ORDET! Del gjerne arrangementet på facebook: https://fb.me/e/eFp3iptuW

 

Noen endringer

I år blir arrangementet litt mindre omfattende enn det har vært tidligere. Øvre aldersgrense er satt til 10 år, og det blir kun ei økt, som er for alle. 

Vi har totalt 200 billetter tilgjengelig, og prisen er kr 100 per stk. Billetter kjøpes via Lofothallens hjemmeside og billettsalget åpnes mandag 16. oktober kl. 17.00

 

Ei økt for alle

Tidligere år har vi hatt to økter. I år blir det en økt, kl.17.00 - 19.00, for de mellom 3 - 10 år.

 

Ikke skremmende kostymer

Alle som kommer oppfordres til å kle seg ut. HalloVenn skal være hyggelig og positivt for både store og små, så unngå kostymer som dekker ansiktet eller er skremmende på andre vis.

 

Tusen takk til alle som stiller opp!

Konfirmantene i Buksnes, Hol og på Betel har HalloVenn-arrangementet som en av sine faste årlige oppgaver, men det hadde ikke vært gjennomførbart uten dugnaden med alle frivillige som stiller opp til rigging og rydding, levering av kaker og boller og som hjelpere på aktiviteter og i kafeen.

Vi har enda noen «tomme hull» i planen så ta kontakt med en i komiteen dersom du vil være med å hjelpe til. Du kan også sende en e-post til kirkekontoret, så formidler vi videre: post@vestvagoy.kirken.no

Årets komité består av:

Therese Krogtoft, Ingrid Helene Rannekleiv Angelsen, Gunhild Wigum, Lars Hagvåg Simonsen og Hanne Berg.

 

Vel møtt til en morsom kveld!

Tilbake

Del