Ny prest i Stamsund, Borge og Valberg


Jorunn Tetlie er tilsatt som spesialprest for barn og unge i Stamsund, Borge og Valberg.

Som du kanskje har fått med deg, er Jorunn Tetlie tilsatt i ny jobb som spesialprest for barn og unge i Stamsund, Borge og Valberg. Hun starter i jobben 5. september. Frode Wigum vil fra samme dato være sokneprest i de tre soknene.

Jorunn får hovedansvar for barne- og ungdomsarbeid, i tett samarbeid med trosopplærer og andre ansatte. Hun blir også å holde i arbeidet med konfirmanter og konfirmantundervisning i Stamsund, Borge og Valberg.

Jorunn vil når hun starter opp ta initiativ til å møte alle tre menighetsrådene, for å høre hva slags tanker de har om barne- og ungdomsarbeid i soknene.

Vi kommer til å møte Jorunn som prest i gudstjenester og kirkelige handlinger i alle tre kirkene. Disse fordeles mellom sokneprest og spesialprest. 

Jorunn er opprinnelig fra Bergen, og er bosatt i Flakstad, der hun har vært sokneprest for Flakstad og Moskenes. Hun har også bakgrunn som lærer og diakon. Hun har tidligere jobbet med trosopplæring i Vestvågøy, og er godt kjent i området. Nå gleder hun seg til å gå inn i nye oppgaver og møte mennesker i de tre soknene. Og vi ønsker Jorunn hjertelig velkommen til staben her på kirka i Vestvågøy!

Frode Wigum ha studiepermisjon i tre måneder denne høsten. I Frodes fravær vil Ole. Johs Huuse være vikar og tre inn i sokneprestoppgavene i Stamsund, Borge og Valberg.  

Tilbake

Del