Ledig stilling som fagarbeider/ kirkegårdsarbeider

Er dette en stilling som passer for deg? Vi har nå ledig stilling som fagarbeider/kirkegårdsarbeider.

Stillingen passer til en som liker å jobbe mye ute, den er allsidig gjennom året og selvstending.

Arbeidsoppgaver:

• Arbeid knyttet til gravlegging
  • Sommervedlikehold av gravplassene
  • Vedlikeholdsarbeid av bygg, gjerder mm
  • Vedlikehold av utstyr
  • Vedlikeholdsarbeid på kirkene

Kvalifikasjoner:

• Fagarbeiderstilling: det kreves fagbrev fra videregående skole innen grøntfag, bygg eller maskinfører/reparatør
  • Kirkegårdsarbeiderstilling: det kreves erfaring og utdanning innen områdene grøntfag, bygg eller maskinfører/reparatør
  • Førerkort minimum klasse BEC1
  • Evne til å jobbe selvstendig og utvikle arbeidet
  • Gode samarbeidsevner og serviceorientert

Lønn- pensjons- og arbeidsvilkår i tråd med kirkelig tariffområde. Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist 29.10.21. Mer informasjon kan fås hos kirkeverge Anne Lise Haakestad på 40449959. Søknad sendes til post@vestvagoy.kirken.no eller til Vestvågøy kirkelige fellesråd, Tamyra 24, 8370 Leknes.

Velkommen som søker.