10-12 år: TWEEN 23.-24.okt 2021


TWEEN-festival for deg mellom 10-12 år. Påmelding - få ledige plasser! 

 
  • Har du lyst på noen dager med flere forskjellige aktiviteter og full fart?
  • Være med på Quiz-kveld med overraskelser? 
  • Få deg nye venner?
  • Lyst til å snakke om tro og tvil?
  • Oppleve kirke på en annerledes måte?

TWEEN-festvial i Borge 23. - 24. oktober er "årets happening" for alle i Vest-Lofoten mellom 10 og 12 år! Forresten..TWEEN står for "between" eller "mellom"På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Vi har gode måltider, lek og moro, kor, temasamlinger der vi lærer om kristen tro i hverdagen og vi har Quiz-kveld, for å nevne noe. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

 

NOEN FÅR INVITASJON I POSTEN! Det er alle 10-åringer i Vest-Lofoten som er registrerte medlemmer (døpte) i Den norske kirke og de 11- og 12-åringene som har deltatt tidligere. Andre i rett alder som ikke har fått invitasjon i posten er hjertelig velkommen til å melde deg på! 

 

Vi har plass til 50 stk.! 

 

AKTIVTETENE: Det er aktiviteter i tre økter og hver kan velge seg en aktivitet i hver økt. NB. Biljard/dart kan bare velges i ei av øktene.

Valgene i 1.økt: Basseng, gårdsbesøk, ballspill og biljard/dart og skattejakt.

Valgene i 2.økt: Forming, ballspill, matlaging, dans (2.+3.økt), drama (2.+3.økt).

Valgene i 3.økt: Biljard/dart, baking, ballspill, speider.

 

PRIS: Leiren koster kr 750 per barn (søskenmoderasjon kr 100,- per barn fra søsken nr. 2). Innbetaling til kontonummer 4760.18.58440. Merk med TWEEN og barnet/barnas navn.

 

OPPMØTE: Lørdag 23. oktober kl 10.30 ved Vikingleirskolen på Borg. Overnatting blir på vikingleirskolen.

Vi avslutter med gudstjeneste i Borge kirke søndag 24. oktober kl 17-18. Da er resten av familien hjertelig velkommen! 

 

PAKKELISTE: sovepose, pute, laken, toalettsaker/håndkle, inne- og uteklær (refleksvest, lue, votter, regntøy, stillongs), inne- og utesko, utstyr til aktuell aktivtet (f.eks. badetøy, forkle, pølsespyd - det som er nødvendig for de aktivitetene du velger - er du tvil så ring oss). Det viktigste er å ta med godt humør og mye energi!

 

TILRETTELEGGING: Vi gjør vårt beste for at alle skal kunne delta. Derfor ber vi om informasjon i påmeldingen for å kunne legge best mulig til rette f.eks. allergier/matintoleranser, sosialt, fysisk. 

HJELP TIL PRAKTISKE OPPGAVER: Vi håper at noen foreldre kan hjelpe til med skyss til gårdsbesøket i Lauvdalen og noen til to måltider. Kryss av i påmeldingen!

Du kommer til PÅMELDING til TWEEN 2021 ved å trykke på det merkede området. Påmeldingen er åpen mellom 27.sept. og seinest 20.oktober.
Når all informasjon og valg er gjort så husk å trykk på SEND. Hvis det ikke går er det felt som ikke er fylt ut. Dersom en ønsket aktivitet ikke kommer opp i avkryssingslista betyr det at den er fulltegnet.  Når festivalen har fått maksimalt antall deltakere på 50 stk. lukkes påmeldingen. Det er allerede noen aktiviteter som er fulltegnet. Ta bare kontakt hvis problemer med påmeldingen, vi ser at systemet ikke takler så mange valg som vi har. Send gjerne en sms, så retter vi opp.

Vi gleder oss til å se nettopp deg!

Hilsen menighetene i Flakstad, Moskenes og på Vestvågøy.

Kontaktperson: Solveig Utvik (tlf. 99 41 71 07)

 

 

Tilbake

Del