KIRKEVALG 2019 - forhåndsstemming


Det er kirkevalg samtidig med kommune- og fylkestingsvalg den 09. spetember. Kirkevalg er til menighetsråd og til bispedømmeråd/kirkemøtet. På valgdagen er det i tilknyttede lokaler som offentlig valg, men ved forhåndsstemming er det på Vestvågøy kirkekontor, og to dager åpent i Borge kirke. Vi oppfordrer alle til å bruke sin stemmerett i kirkevalget og møt opp til forhåndstemmegivning om du ikke kan på valgdagen.

 

[BILDETEKST]

Vestvågøy kirkekontor har adresse Tamyra 24, Leknes. Er du på rådhuset for å forhåndstemme, så er det bare ti minutter å gå til kirkekontoret.

Åpningstider fram til og med 6.september er mandag - fredag 10 - 14 med utvidet åpningstid på torsdag 22. og 29. august. Borge kirke onsdag 28.august og 4.september.

Det kan forhåndstemmes på alle menighetsrådsvalg i Norge og til alle bispedømmevalg. Vi har tilgjenegelig lister for alle.. For alle menighetsråd på Vestvågøy kan du forhåndstemme til og med 6.september, men for valg til andre menighetsråd og bispedømmeråd, må du avgi stemme før den 02.september. Det skal sendes og være framme til valgdagen den 9.september.

Ønsker du å vite mer om kandidatene til bispedømmerådet og listen til din menighet, så se på kirkevalg.no, der finner du mer informasjon

Godt valg til alle - og bruk stemmeretten din.

 

Tilbake