Kirka på utdanningsmesse


Kirka på Vestvågøy var godt besøkt på utdanningsmessa YOU - for ungdom som er i ferd med å bestemme seg for hvilken utdanning de skal velge og hvilket yrke de ønsker i fremtiden.

Dette var 10. året utdanningsmessa ble arrangert i Lofothallen på Leknes, og visstnok det året med desidert flest utstillere. Kirka på Vestvågøy har også vært med tidligere år. 

 

For Vestvågøy Kirkelige Fellesråd var det viktig å vise mangfoldet av ulike stillinger/yrker som er representert innenfor kirka. Alle vet at prester jobber i kirka, men kanskje ikke like mange tenker over at det både er lærere, omsorgsarbeidere, maskinkjørere og ingeniører, for å nevne noe.

Mange kom innom standen for å prøve "prestekjole"/alba og ta selfie. Det gjorde også noen voksne som var tilstede og alltid hadde hatt lyst til å se seg selv som prest.

 

Med organist Andrey på standen ble det også fin musikk - en organist kan spille mye mer enn salmer! 

Symbolbruk er viktig i kirka. Monica delte ut gullfisker :) 

 

 

 

Det var flere konfirmanter, fra årets og tidligere års konfirmantkull, som stakk innom standen for å si hei til et kjent ansikt. Vi takker alle som kom innom og hilste på, og ønsker ungdommene lykke til med sine forestående valg!

 

Tilbake

Del