Drop-in dåp og bryllup i Vestvågøy 2.okt.


En hektisk hverdag, at «livet kom i veien», eller andre årsaker til at det ikke har blitt dåp og/eller bryllup?

Lørdag 2. oktober kan du bestille drop-in dåp og vigsel i Vestvågøy.

 

Foto: Kirkedatabasen

Lørdag 2. oktober åpner vi Borge kirke for drop-in dåp (for barn, ungdom og voksne) og vigsler. Kirken ønsker å gjøre dåp og bryllup mer tilgjengelig.

Drop-in dåp og bryllup er gratis for alle. Seremoniene vil være lukkede, men det er mulig å ta med seg et lite følge. Det er prest og organist med på alle seremoniene, og vårt mål er at de skal bli fine og jordnære. Frivillige fra menighetsrådene og ansatte i kirken er med og skaper en ramme rundt dagen. Det blir kaffe på «venterommet» i kirkens våpenhus samt kake og noe musserende alkoholfritt etter hver seremoni i dåpssakristiet.

Ler mer her om hvordan du melder inn drop-in dåp og/eller bryllup.

Det er mange årsaker til at folk velger drop-in; en hektisk hverdag, at «livet kom i veien», ubehag knyttet til å stå foran en stor forsamling i en gudstjeneste, vanskelige familieforhold, stress knyttet til forventning om store selskap eller noe helt annet. Uansett grunn, er alle hjertelig velkommen denne lørdagen.

Ta kontakt med Vestvågøy kirkekontor på telefon 76 05 67 30 eller epost: post@vestvagoy.kirken.no for mer informasjon eller bestille drop-in.

Tilbake

Del