Knallstart for VestvåGØY barnekor!


Over tjue sangglade barn møtte opp til de første øvelsene i det nyoppstartede VestvåGØY barnekor. Koret er knyttet til Buksnes menighet, men ønsker alle barn på Vestvågøy i førskolealder og oppover velkommen.

 

Initativtager er Eva Kibsgaard Nordberg og med seg på laget har hun fått Kristel Pedersen. De synes begge det er inspirerende og flott at så mange har blitt med fra starten av og har begge gode minner fra korerfaring i oppveksten i hhv. Oslo og Vestvågøy, og har nå forenet krefter for å gi den samme muligheten til en ny ung generasjon av sangere. Foruten å opptre i kirken har Eva og Kristel også et mål om at koret synge på institusjonene i kommunen og andre steder hvor sang kan spre glede og bygge bro mellom generasjoner. De er allerede i dialog med Vestvågøy sykehjem om en opptreden der rundt juletider. Ellers ser koret frem til å synge i Buksnes kirke på julaften.

«Det er jo så gøy å synge i kor» understreker Eva, derav navnet VestvåGØY barnekor. Øvelsene skal være et hyggelig møtested både for foreldre og barn. I tillegg til sang blir det tid for lek og spill. Øvelsene avsluttes med felles kveldsmat.

Det er plass til flere og dersom noen er interessert er det bare å sende en melding via Facebook eller ta kontakt med Eva. Koret holder åpent for nye medlemmer til ut oktober og venter da til ut på nyåret før nye opptak, slik at koret kan få satt seg litt og øvd inn et felles repertoar.

Vi ønsker både kor og korledere lykke til med arbeidet fremover!

 

Tekst og foto: Eimund K Nordberg

 

Tilbake

Del