Takk til Torleif!


Det er mange gode initiativ knyttet til Gravdal bedehus for tiden. Et av disse er en flunkende ny trapp som Torleif Utnes har bygget på fritiden sin som gave til bedehuset.

Den forrige trappen var falleferdig og kunne knapt brukes. I tillegg til å være nødutgang har trappen en spesielt viktig funksjon i forbindelse med konfirmasjon i Buksnes. Da er nemlig salen leid ut til konfirmasjonsselskap, noe som gjør at konfirmantene ikke kan gå inn hovedinngangen når de skal inn og ta på seg konfirmantkapper og gjøre seg klar for turen opp kirkebakken og inn i kirken. Nå har de en trygg og god trapp å gå i på den store dagen. Torleif står både for arbeid og materiale til den nye trappen og vi i Buksnes menighet sier tusen takk!

Når det gjelder arbeidet forøvrig på bedehuset har Hovdan montert strøm til varmepumpa som Østeig installerte tidligere i høst. Edvard Juliussen og Svenn-Arne Gundersen har satt på plass nytt vannklosett i kjelleren. Selve klosettet var en gave fra Sjøhaug Bygg AS. Større og mindre utbedringer står for tur, men når lys nå snart kommer på plass i hovedsalen vil bygget være klart til å brukes igjen. Riktignok etter at vi har kalt inn til den ordentlig vaskedugnad!

Takk igjen til alle som bidrar!

Har du lyst til å gi en gave?
Beløpet kan overføres til kontonr.: 4580.14.16288
eller via VIPPS #527156

 

Tekst og foto: Eimund K. Nordberg

 

Tilbake

Del