Har du lyst til å jobbe med barn og unge? Ledig stilling fra høsten '21


Har du lyst å jobbe med barn og unge i kirka? Vi har ledig inntil 50% stilling som menighetsarbeider/menighetspedagog fra 01.08.21. Og vi er litt fleksible både på stillingsstørrelse og oppstart.

Kjenner du noen som du tenker kan egne seg - så ta gjerne å utfordre dem. Det kan hende noen har lyst å prøve, når de får tekt seg om.

Fullstendig utlysningstekst:
Vi har ledig inntil 50% stilling som menighetsarbeider/menighetspedagog med arbeidsområde barn og unge, fortrinnsvis i menighetene Buksnes og Hol. Arbeidet skal utføres sammen med andre ansatte og frivillige i tråd med prioriteringer fra menighetsrådene.

Arbeidsoppgaver:
Utvikle og utføre tiltak i tråd med målsettingen i trosopplæringsplanene
Involvere, samarbeide og følge opp frivillige og andre samarbeidspartnere
Informasjons-/planleggings-/rapporteringsarbeid

Kvalifikasjoner:
Relevant utdanning, fortrinnsvis høgskole/universitet.
Erfaring med kirkelig arbeid og arbeid med barn og unge er ønskelig
God kommunikasjons- og formidlingsevne
Evne til å jobbe selvstendig og utvikle arbeidet
Gode samarbeidsevner
Medlem av Den norske kirke

Lønn- og arbeidsvilkår i tråd med kirkelig tariffområde. Det vil også være kveld- og helgearbeid. Den tilsatte må ha sertifikat og disponere egen bil. Kjøring godtgjøres etter statens reiseregulativ. Oppstart. 01.08.21 eller etter avtale.

Søknadsfrist 28.04.21. Mer informasjon kan fås hos kirkeverge Anne Lise Haakestad på 40449959. Søknad sendes til post@vestvagoy.kirken.no eller til Vestvågøy kirkelige fellesråd, Tamyra 24, 8370 Leknes.
 

Tilbake