Alle rettigheter 2019 Vestvågøy kirkelige fellesråd

Babysang

Neste babysang: torsdag 17. oktober kl 12.00. Babysang er en mulighet for å kose seg sammen med babyen, med sang, rim og regler. Her trenger ingen være redd for at ikke sangstemmen er god nok, babyen elsker foreldrenes sang uansett.

Sangstund med baby er et av menighetenes tilbud innenfor trosopplæring og er hovedsaklig for babyer 0-1 år med foreldre. Eldre søsken og større babyer er også velkomne. Vi synger tradisjonelle barnesanger og nye sanger. Her blir mye rom for kos og nærhet mellom foreldre og barn.

Vi møtes annenhver uke (partallsuker) i stua ved kafeen på Leknes Bo- og Servicesenter (1. etg.). Vi har satt opp følgende datoer fram til jul: 17.oktober, 31.oktober, 14.november, 28.november, 12.desember

Sangstunden varer ca en halv time, og blir ledet av Gregory Baryga.

Tilbudet er gratis.