Meny Buksnes

Ballstad hverdagssk.

Du er her: Menighet > Buksnes menighet > Meny Buksnes > Småting - barnekor

www.vestvagoy.kirken.no

Småting (-det som skal til for å gjøre deg glad) er koret som øver onsdager kl.17:30-18:30 på Buksnes skole.Vi er et frittstående kor som føler en tilhørighet til Buksnes kirke, og synger der ca. en gang i måneden. Vi opptrer også på andre arrangement når etterspørselen er der, og det passer. Småting synger alt fra ”Jesus tok de små på fanget” til ”skumle Sabeltann viser.” På våren prøver vi å få til en sangforestilling med et tema. Dette året har vi 27 barn i aldersgruppen 4-11år. Til høsten vil det igjen være mulighet for sangglade barn å bli med i Småting.

kontaktperson: Line Skoglund, Buksnesveien 444, Gravdal   tel: 76 30 08 12

www.vstvagoy.kirken.no

Sanger med bevegelser er favoritten og en av sangene som blir ønsket på hver øvelse er ”Nå skal vi alle sammen danse.” Her danser de tre guttene våre i midten.

Vestvågøy kirkelige fellesråd

Org. nr: 977 000 734