Du er her: Kirkemusikk > Flygel

FLYGELPARKEN

Borge kirkeFlygelet i Borge kirke

Lovordene om dette praktfulle instrumentet i Borge kirke er formidable. Det blir sett på som et av verdens beste flygel!

Det er et Steinway & Sons konsertflygel, modell D-274 (for de interesserte). Dette instrumentet har stått i Sofienberg kirke før det kom til Borge kirke i februar 2009, og da var det 2 år gammelt. Det ble innviet 1.mai samme år med en svær konsert hvor man fikk vist frem omfanget til dette instrumentet og hvor godt det funker; klassiske verk, jazz, akkompagnement, samspill, etc.

Det har blitt benyttet til Leif Ove Andsnes siste innspilling med Det Norske Kammerorkester, for å si litt om kvalitetsstemplet på dette instrumentet.

Buksnes kirke

Flygelet i Buksnes kirke

Stamsund kirke

Dette Steinway & Sons konsertflygel, modell D-274, blir betegnet som et av de flotteste flyglene i Norge, i et kirkerom med en flott akustikk.

Flygelet i Stamsund kirke