Meny Hol menighet

Bilder fra Hol

Du er her: Menighet > Hol menighet

Velkommen til Hol menighet
En kirke og menighet med plass for alle.

Hol menighet strekker seg fra Mortsund, ytterst i fjorden, til Hag, innerst i dalen.                        Midt imellom er det bygder med moderne byggefelt og tradisjonell bosetting.

Menigheten har ca. 1250 medlemmer.

Kirka vår er ei 200 år gammel korskirke fra 1806.

Du kan lese mer om kirka her.

Regler for bruk av kirkebygg finner du her.

10.10.1903 ble den første begravet på Petvik kirkegård. Den har siden vært kirkegården som hører til Hol sokn. I tillegg blir Hol kirke brukt til begravelser som går til Sennesvik kirkegård.

Lurer du på noe, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på Buksnes og Hol kirkekontor

tlf 760 56730

Trosopplæring i Hol menighet 0-18

4-årsbok:

Hvert år inviteres alle som er fylt eller fyller 4 år i løpet av året til kirketreff og til gudstjeneste for å få "Min egen kirkebok". Vi begynner torsdag ettermiddag med "kirketreff".Det varer ca.45 min. Utdeling av "Min egen kirkebok" er i gudstjenesten påfølgende søndag. Invitason sendes ut to-tre uker før tiltaket. Dersom dere ikke får invitasjon i posten men ønsker å delta så er det bare å møte opp.

6-årsbok:

Hver høst inviteres alle som fyller 6 år inneværende år til en gudstjeneste hvor de får 6-årsbka "Tre i et tre".

Bibel-utdeling:

Hvert år inviteres alle 10-åringene til kirka for å få sin egen Bibel

Lys Våken:

Annenhvert år inviteres alle som fyller 11-år til opplegg i Hol kirke. Det begynner en lørdag ettermiddag, inkluderer overnatting og deltakelse i gudstjenesten på søndag formiddag kl.11.

Tårnagent:

Annenvhert år inviteres de som fyller 9 og 10 år til agentopplegg i Hol kirke. Kirkeskatten er borte og agentene skal løse forskjellige oppdrag for å finne den igjen. Vi starter søndag formiddag og avslutter med gudstjeneste kl.17.

Konfirmasjon:

Konfirmantopplegget er det mest omfattende trosopplæringstiltaket vi har med et samlet omfang på 60 timer over 9 mnd. I Hol menighet har vi innskriving i begynnelsen av juni for kommende konfirmasjonsår. Dette er av praktiske grunner og markerer ikke en påmeldingsfrist. Dersom dere vurderer konfirmasjon i Hol menighet er dere velkommen til å ta kontakt. Innmeldingsskjema finner dere her på konfirmantsidene.

Ungdomsklubb:

Alle ungdommer på Vestvågøy fra 8.klasse er velkommen til å delta i ungdomsklubben. De fleste samlingene er i gymsalen på Fygle skolefredager kl.19.00-21.30.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med sokneprest på telefon 76056730/40449964