Du er her: Konfirmasjon > Hol konfirmanter

Velkommen som konfirmant i Hol menighet 2018-19!

Det er sendt ut invitasjon med brosjyre og registreringsskjema til de som er født i år 2004 og står som medlemmer i Hol menighet. Medlemmer er alle døpte. De som har foreldre, en eller begge, som medlemmer er registrert som tilhørende medlemmer.

De som ikke er døpt kan melde seg på og delta i året men må blir døpt før konfirmasjonen.

Den som melder seg på kan selvfølgelig slutte hvis han eller hun bestemmer seg for det.

Informasjonsmøte og påmelding var i Hol kirke Tirsdag 12.juni-18

Hvis du ønsker å melde deg på som konfirmant i Hol menighet finner du skjemaene her:

Ved innmelding trenger vi en del opplysninger om konfirmant, foreldre og evnt. andre foresatte så pass på å få fylt ut både forside og bakside av begge skjemaene.

Utfylte skjema kan leveres i resepsjonen eller legges i postkassen til Vestvågøy kirkekontor, Tamyra 24 på Leknes.

Med hilsen

Hanne Berg                           Marit Plener Gran