Du er her: Barn&Unge > TWEEN

TWEEN - Festivalen du bare MÅÅÅÅÅÅ få med deg!

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som er 10-12 år.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Du kan velge mellom ulike aktiviteter (eksempelvis speiding, ballspill, basseng, forming, matgruppe, drama, dans og mye annet), vi har gode måltider, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen, overnatting og kampkveld - for å nevne noe.

TWEEN er kjempesosialt! Du får nye venner, du lærer nye ting og det skjer noe - nesten hele tiden. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info til 10-åringer (medlemmer og tilhørende), og til de 11- og 12-åringene som har deltatt før,  når det nærmer seg!

Dersom du har spørsmål, eller ikke har fått invitasjon (innen utgangen av oktober) - ta kontakt med Monica.
Epost: trosoppl@vestvagoy.kirken.no eller tlf 909 202 61.

Klikk her for påmeldingsskjema
Det vil være begrenset antall plasser, så her gjelder det å være rask :-)

Vi gleder oss til å se nettopp deg!