Du er her: Barn&Unge > TWEEN

TWEEN - Festivalen du bare MÅÅÅÅÅÅ få med deg!

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som går i 5.-7.klasse.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Du kan velge mellom ulike aktiviteter (eksempelvis speiding, ballspill, basseng, forming, matgruppe, drama, dans og mye annet), vi har gode måltider, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen, overnatting og kampkveld - for å nevne noe.

TWEEN er kjempesosialt! Du får nye venner, det skjer noe - nesten hele tiden, og du lærer nye ting. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info til 5.klassinger (medlemmer og tilhørende) når det nærmer seg!
Dersom du har spørsmål, eller ikke har fått invitasjon (innen utgangen av oktober) - ta kontakt med Monica.
Mail: trosoppl@vestvagoy.kirken.no eller tlf 909 202 61.

Påmeldingsskjema finner du her fra ca 20.oktober -17.
Det vil være begrenset antall plasser, så her gjelder det å være rask :-)