Du er her: Barn&Unge > TWEEN

TWEEN - Festivalen du bare MÅÅÅÅÅÅ få med deg!

Det arrangeres TWEEN-festvial i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en festival for deg som er 10-12 år.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Du kan velge mellom ulike aktiviteter (eksempelvis speiding, ballspill, basseng, forming, matgruppe, drama og mye annet), vi har gode måltider, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen, overnatting og kampkveld - for å nevne noe.

TWEEN er kjempesosialt! Du får nye venner, du lærer nye ting og det skjer noe - nesten hele tiden. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info til 10-åringer (medlemmer), og til de 11- og 12-åringene som har deltatt før,  når det nærmer seg.

Dersom du har spørsmål så ta kontakt med Monica.
Epost: trosoppl@vestvagoy.kirken.no eller tlf 40 44 99 63 (vanlig kontortid).

Påmeldingsskjema finner du under fanen "Barn og unge", velg "Påmelding".
Påmeldingsfrist er 22. oktober, men det gjelder å være rask siden det er begrenset antall plasser.

Vi gleder oss til å se nettopp deg!