Du er her: Barn&Unge > MILK

Viktig informasjon til deg som er mellom 15 og 17 år:

Allerede nå er det fint om du setter av helgen 22.-24.september 2017. Da er det nemlig MILK i Henningsvær!

MILK står for MiniLederKurs, og er Kirkens ledertrening i samarbeid med KFUK-KFUM. Et MILK kurs består av to kurshelger med praksis i mellom. Etter avsluttet kurs får du utdelt Kursbevis.

Hvorfor MILK?
MILK er et kurs som gjør deg bevisst på hva en god leder er - gjennom fokus på samarbeid, sosiale fellesskap og praktiske oppgaver. Man blir også bedre kjent med seg selv i ulike situasjoner. På et MILK-kurs lærer man gjennom å gjøre det man skal lære. Man blir utfordret og får kjenne på mestringsfølelse i trygge rammer. Man får også prøve ut hva som skjer dersom ikke alt går som planlagt.

Vi tar opp emner som:

Praksisoppgaven foregår i lokal menighet, i samarbeid med dem som jobber der.

Etter fullført MILK kan man delta som leder på ulike arrangementer i kirkelige sammenhenger.  Eksempler på oppgaver kan være kirketjener, diakon/ besøkstjeneste, eller leder ved tiltak som Tårnagenter, Lys Våken, GravdalsNatta, KRIK eller Ungdomsklubb.

MILK er også nyttig å ha på CV-en sin. Gjennomført MILK-kurs legges merke til hos fremtidige arbeidsgivere.

Påmeldingslenke vil komme her når det nærmer seg :-)