Du er her: Barn&Unge > Babysang

www.vestvagoy.kirken.no

BABYSANG

Babysang er en mulighet for å kose seg sammen med babyen, med sang, rim og regler. Her trenger ingen være redd for at ikke sang-stemmen er god nok, babyen elsker foreldrenes sang uansett.
Babysang er hovedsaklig for babyer 0-1 år med foreldre, men eldre søsken og større babyer er og velkommen.
Babysang er et av menighetenes tilbud innenfor trosopplæring. Vi synger tradisjonelle barnesanger, barnesanger fra søndagsskole-trasjonen og nye "babysang-sanger".
Etter en sangstund på ca en halv time, spiser vi sammen.
I brosjyren finner du litt mer informasjon.
Brosjyren er delt ut på dåpsamtaler på høsten, sendt hjem og lagt ut på helsestasjonen på Leknes. Ta kontakt med kirkekontoret hvis du ønsker den.
Vi ønsker påmelding så vi vet antall som kommer og kan planlegge ut fra dette. Minimum deltagere for å gjennomføre babysang  er 4 babyer/forelder.

Vi har babysang ipå Leknes (Menighetshuset) og Borge kirke. Se kolonne til høyre - arrangementer - for datoer.

Leder Leknes: Monica Østeig (trosopplærer Vest-Lofoten)

Leder Borge: Solveig Utvik (diakon i Borge) og kantor Ken-Gøran Mikkelsen