Du er her: Barn&Unge > Buksnes barn&unge

Buksnes sokn 0-18 trosopplæring

SØNDAGSSKOLE

Buksnes kirkes søndagsskole mangler ledere og vi kan derfor ikke ha samlinger inntil videre.

Søndagsskolen hadde samlinger 1.og 3.søndag i mnd. på Buksnes skole. Det var godt oppmøte og mange foreldre/foresatte var tilstede sammen med sine barn. Søndagsskolen er et variert og alderstilpasset trosopplæringstiltak med fortellinger, lek, sang og aktiviteter. Det var felles åpning, grupper etter alder og felles avslutning.

Har du barn du ønsker skulle hatt søndagsskoletilbud så utfordrer vi til å være med å planlegge og gjennomføre samlinger en el. to ganger i mnd. Ingen blir overlatt til seg selv med ansvaret. Ta kontakt med menighetspedagog Hanne Berg for en uforpliktende prat.

Knøttesang på Buksnes menighetshus ca to lørdager i mnd. Tilbud til barn ca 3-5 år, men både søsken og foreldre er velkommen til å være med. Ledere er menighetspedagog Jorunn Tetlie og Ellinor Løvdal

Speidere

På Ballstad er det speider hver tirsdag for jenter og gutter.

Støtte til foreldre/foresatte

Menigheten ønsker at barna skal bli bevisst sin egen religiøse identitet med kristen tro som grunnlag og vil inspirere og støtte foreldre/foresatte i dette arbeidet. Derfor inviterer vi til utdeling av 4-årsbok, bibelbok til skolestartere og det Nye Testamente til 10-11-åringer, til tween-helg, Lys Våken og Tårnagent, mm

Vil du vite mer?

Ta kontakt med menighetspedagog Hanne Berg på tel. 760 56730