#kirkapåvestvågøy

misjonsfest.jpg

Misjonsfest med fokus på Etiopia

Publisert: 13/03-2017 av Kristin Lindberg

Strikkeprosjektet for tryggere fødsler i Etipoia, som ble startet i januar, går nå mot en offisiell avslutning. Vi inviterer nå til misjonsfest hvor vi samler inn alle de flotte produktene som er laget av kvinner i Lofoten til kvinner og barn i Etiopia.

Responsen på strikkeprosjektet har vært stor og det er fint å se at dette har engasjert både unge og eldre i midt- og vest-Lofoten.   Vi inviterer nå til

Misjonsfest torsdag 23.mars kl.18

på Buksnes menighetshus, Leknes

Vikarprest Per Halstein Nielsen har selv vært i Etiopia og sett hvordan NMS (Det norske misjonsselskap) og den etiopiske samarbeidskirken arbeider.  Han vil fortelle fra dette arbeidet som jobber for å styrke fattige, kvinner og undertrykte folkegruppers rettigheter og muligheter i landet.

Vestvågøy Gospelkor og bispedømmets misjonskonsulent Bent Aanonsen vil også delta.

Det blir tid til en god kaffepause og mulighet til å gi en gave til NMS sitt arbeid i Etiopia.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001