#kirkapåvestvågøy

barnogunge/Tarnagenter/BU1__.JPG

Tårnagentene innfridde i Buksnes!

Publisert: 08/03-2017 av Monica Østeig

Søndag 5.mars var det stor spenning i Buksnes kirke! Kirkeskatten hadde på mystisk vis forsvunnet, og det var stor fare for at hele gudstjenesten måtte avlyses - dersom den ikke kom til rette i tide....

Men heldigvis har vi Tårnagenter! Tårnagentene møtte uthvilte og klare til dyst.  De lette høyt og lavt i kirka, de utforsket alle rom, samtidig som de fikk større forståelse for hvorfor de ulike tingene er så viktige i gudstjenesten.

Til slutt hadde Tårnagentene vært gjennom de fleste rommene i kirka. Og de hadde samlet nok ledetråder til å løse mysteriet med den forsvunne kirkeskatten.

Jubelen sto i taket da skatten ble funnet! Og Tårnagentene fikk mye velfortjent ros.

Vi feiret gudstjeneste med nattverd sammen, og også her deltok Tårnagentene med ulike gjøremål. I tillegg hadde de øvd inn to sanger til bruk i gudstjenesten.

Som seg hør og bør ble det hele avsluttet med kirkekaffe.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001