#kirkapåvestvågøy

appellvenn.jpg

Fem minutter for friheten

Publisert: 16/01-2017 av Kristin Lindberg

Tenker du at det er en menneskerett å få mene og tro hva du ønsker?

Stefanusalliansen jobber for mennesker som er forfulgt for sin tro og dem er det mange av rundt om i verden.  De forfulgte står ofte hjelpeløse og trenger hjelp for å hevde sin rett overfor de aktuelle myndighetene.  Du kan bidra - bli en av Stefanusalliansens 6000 appellvenner.

Som appellvenn får du tilsendt ca en appellaksjon pr.mnd.  Du velger selv om du vil motta aksjonen som brevpost, e-post eller sms.  Flere av appellaksjonene foregår i samarbeid med internasjonale samarbeidsparter.

Sendingen du mottar inneholder:

- En grundig beskrivelse av den aktuelle saken

- Et brev, som regel på engelsk. Som oftest er brevet til en øvrighetsperson, med en klar oppfordring til vedkommende om å bruke sin innflytelse til å hjelpe i en konkret sak.  Iblant sendes brevet direkte til en forfulgt kristen, som støtte.

Hva gjør du?

- Leser gjennom det du har fått, signerer og sender i posten

- Som SMS-appellvenn sender du kun en SMS.

Koster det noe?

- Som appellvenn får du en giro en gang i året med oppfordring til å bruke den.  Ellers koster det frimerker/ 20,- pr.SMS

Hvordan blir du appellvenn?

For å bli SMS-appellvenn, send ROP til 2377. For å bruke brev søker du på "stefanusalliansen.no" og melder deg på eller ta kontakt med Kristin Lindberg, tlf 97 63 53 01, så skal vi ordne det.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001