#kirkapåvestvågøy

Hol/hol-ute.jpg

Gudstjeneste for det nye året.

Publisert: 29/12-2016 av Marit Plener Gran

Velkommen til fellesgudstjeneste i Hol kirke 1. januar kl. 17.00 for kirka på Vestvågøy

Det er mange måter å gå inn i et nytt år. For mange er det godt å starte et nytt år i kirken med rom for stillhet og ettertanke, nattverd og bønn, gode og viktige ord fra sanger, dikt og bibellesning.

Søndag 1. jan. kl. 17.00 inviteres du til gudstjeneste i Hol kirke med bønnevandring og nattverd. Kolbjøn Bugge deltar med sang og Berit Sjølie med dikt av Sølvi Ytterstad.

Ordet nåde er hovedtema.  Gud gir oss alt av nåde, det gir oss frihet til å møte hverandre med nåde, og det utfordrer oss til å bidra med nåde i møte med nådeløse idealer og det mange opplever som et mer nådeløst samfunn.

1. januar 2017 er også første dagen i vår nye kirke som Folkekirke helt adskilt fra staten.  Det gir både nye muligheter og nye utfordringer.  Kirkeverge Anne Lise Haakestad vil innlede med noen tanker om dette.

Velkommen til gudstjeneste for et nytt år og en ny kirke.

Velkommen til å være en del av fellesskapet i kirka på Vestvågøy.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001