#kirkapåvestvågøy

ValbergNatur_3.jpg

JULEHØYTIDEN på Vestvågøy

Publisert: 23/12-2016 av Admin

Her er en oversikt over gudstjenestene i julehøytiden på Vestvågøy.

J U L A F T E N :

- Gudstjeneste i Hol kirke kl 13:00 v/ sokneprest Marit P. Gran og organist Andrey Pirozhkov.

- Gudstjeneste i Valberg kirke kl 13:30 v/ prestevikar Gunnar M. Kristjánsson og vikarorganist Helge Vikjord. Koret "Havdur" deltar.

- Gudstjeneste på Knutstad kapell kl 14:00 v/ prestevikar Jorunn T. Larsen, kantor Ken-Gøran Mikkelsen og organist/Ung Medarbeider Sigrid E. Sand. Haukland skole- og ungdomskorps deltar.

- Gudstjeneste i Buksnes kirke kl 15:00 v/ sokneprest Eimund K. Nordberg og organist Andrey Pirozhkov. Barnekoret "Småting" deltar.

- Gudstjeneste i Borge kirke kl 16:00 v/ prestevikar Jorunn T. Larsen og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Borge kirkes barnekor og "Juleorkesteret" deltar.

- Gudstjeneste i Stamsund kirke kl 16:00 v/ prestevikar Gunnar M. Kristjánsson og vikarorganist Helge Vikjord. Svarholt skole- og ungdomskorps deltar.

1.  J U L E D A G :

- Høytidsgudstjeneste med dåp og nattverd i Buksnes kirke kl 11:00 v/ sokneprest Eimund K. Nordberg og organist Andrey Pirozhkov. Bernt Gustafsson (trompet) deltar.

- Høytidsgudstjeneste med nattverd i Borge kirke kl 13:00 v/ prestevikar Jorunn T. Larsen og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. "Juleorkesteret" og koret "Lofotr Kantori" deltar.

- Høytidsgudstjeneste med nattverd i Hol kirke kl 13:00 v/ sokneprest Marit P. Gran og organist Andrey Pirozhkov. Vokalensemblet deltar.

2.  J U L E D A G :

- Høytidsgudstjeneste i Stamsund kirke kl 13:00 v/ prestevikar Gunnar M. Kristjánsson og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Mari Therese Martinussen (eufonium) deltar.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001