#kirkapåvestvågøy

Kammermusikkaften i Buksnes kirke

Publisert: 13/11-2016 av Andrey Pirozhkov

På lørdag, 19. 11. 2016, kl 19.00, inviterer Oganes Girunyan og Andrey Pirozhkov til en kammermusikkaften i Buksnes kirke.

Fiolinisten Oganes Girunyan er 30 år gammel og kommer fra en familie med flere profesjonelle musikere (faren hans, cellisten Nikolay Girunyan, kunne nylig høres i Buksnes kirke under fremføringen av Händels "Messias" i forbindelse med LUMINE Voice Festival of Lofoten). Han har sin utdanning fra musikkonservatoriene i Novosibirsk og Tromsø (mastergrad) og har vunnet pris i flere internasjonale konkurranser. Siden 2016 har han vært ansatt som konsertmester 1 ved Nordnorsk Opera og Symfoniorkester med base i Bodø.

Andrey Pirozhkov er velkjent for publikummet i Lofoten, først og fremst som organist i Buksnes og Hol menighet. Men i tillegg il å være organist er han utdannet konsertpianist og hadde klaver som hovedfag og orgel som biinstrument under utdanningen ved Glinka musikkonservatoriet i Novosibirsk.

Oganes Girunyan og Andrey Pirozhkov vil framføre verk av Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Jules Massenet og Henryk Wieniawski, altså musikk fra barokkepoken, Wienerklassik og romantikk. Inngangen er gratis, det vil bli tatt opp en kollekt ved utgangen, til støtte for musikklivet i Buksnes kirke.

Hjertelig velkommen til en kammermusikalsk aften i Buksnes kirke!

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001