Årets tv-aksjon trenger flere bøssebærere

Publisert: 18/10-2018 av Kristin Lindberg

Årets Tv-aksjon er allerede nå på søndag, 21.oktober og fra den lokale innsamlingkomiteen meldes det at de trenger flere bøssebærer, særlig på Leknes.

Norges kanskje størst fellesdugnad, tv-aksjonen, går av stabelen søndag 21.oktober. I år går pengene til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for at flere skal oppleve fellesskap og en meningsfull hverdag.

Lokalt har vi en flott innsamlingskomite, som hvert år stiller opp og gjør et grundig stykke arbeid for å organisere innsamlingen, sånn at vi andre kan komme og gå årets viktigste spasertur.

Nå melder leder for komiteen, Wenche Bolle at de mangler endel bøssebærer til Leknes.  Oppfordringen er derfor: Møt opp på Leknes skole søndag 21.okt kl.15, og bli med som bøssebærer, slik at alle rodene kan bli dekt.  Ta med naboen, barna eller kom alene og gå en nyttig søndagstur, som bokstavelig talt vil varme noen som trenger det.