aaaa/IMG_3982.JPG

Sommerkonserter 1. august kl 13.00

Publisert: 31/07-2018 av Vestvågøy kirkekontor

Om du trenger ei pause fra sola så anbefaler vi at du i morgen, onsdag 1. august legger turen til Stamsund eller Borge kirke og får med deg en sommerkonsert - ei god musikalsk stund og hvile for sjela.

Stamsund kirke kl 13.00: Konsert med Helge Vikjord (orgel/piano) og Kristine Brennesvik Karlsen (trompet).

Borge kirke kl 13.00: Konsert med Ken-Gøran Mikkelsen (orgel/piano/trompet) og Mari Therese Martinussen (eufonium)

I BORGE KIRKE holder kantor Ken-Gøran Mikkelsen og Mari Therese Martinussen (eufonium) konsert sammen, den ene konserten de avholder sammen denne sommeren, som forøvrig er den nestsiste konserten denne sommerne i Borge kirke. Her får vi høre vakre og kjente toner, med alt fra det sarte og flotte til det majestetiske og pompøse. Bl.a vil man få høre "Har du fyr", i duett for kornett, eufonium og orgel. Alle er hjertelig velkommen!

I STAMSUND KIRKE bidrar Kristine Brennesvik-Karlsen og Helge Vikjord på lunsjkonsert denne uka.

Kristine har bl.a bakgrunn fra Borge Brass og har studert musikk i Bergen og Stavanger og er for tiden i København for avsluttende studier.

Helge Vikjord er for tiden free-lance organist med  virke i hele Lofoten.

En bukett med toner fra barokken til vår tid er satt sammen for anledningen.

22.juli-hendelsen i Oslo og olsok-markeringen 29. juli blir markert i programmet med bl.a Ole Paus sin vakre melodi Mitt lille land og en improvisasjon over Hellig Olav. Likeledes Nordahl Griegs Til ungdommen/ Kringsatt av fiender i form av en fellessang.

Underveis blir vakre melodier som Amazing Grace og Bruremarsj av Jan Magne Førde å høre.