apningmh.png

Vestvågøy kirkekontor herved åpnet!

Publisert: 22/06-2018 av Eimund Kibsgaard Nordberg

Ordfører i Vestvågøy kommune, Remi Solberg og biskop i Sør-Hålogland, Ann Helen F. Jusnes stod for den offisielle åpningen av nye Vestvågøy kirkekontor fredag 15. juni 2018

Sammen med mange fremmøtte kunne de feire åpningen av nye, flotte lokaler og oppgradering av den eldre delen av bygningen. I tillegg til de to nevnte holdt kirkeverge Anne Lise Haakestad, leder i Buksnes menighetshus  sitt styre, og leder i fellesrådet, Terje Wiik, taler som ga et innblikk i prosessen fram mot fredigstillelse - og veien videre. Et triveligere område ved inngangen og asfaltering er prosjekter som man ønsker å arbeide videre med.

De nye lokalen har moderne kontorerer for mange av kirkens ansatte. Her har diakoner, trosopplærere, kantorer/organister, prester, kirketjenere og mange andre et utmerket utgangspunkt for sin tjeneste. Kirkevergens kontor har også flyttet fra kommunehuset til de nye lokalene i Tamyra 24.

Sist men ikke minst, er de nye lokalene for alle som er tilknyttet Kirka på Vestvågøy. Korøvelser, samtaler, møter, treff - dette er et sted vi håper kan legge godt til rette for kirkelige aktivieter.

De som har Borge menighet som sitt primære arbeidsområde, har fortsatt sine kontorer i Borge kirke. Men vi er alle del av samme telefonsystem mv.

Gratulerer!