Hol/hol-ute.jpg

Skaperverkets dag i Hol menighet

Publisert: 21/06-2018 av Marit Plener Gran

Vi markerer Skaperverkets dag med grilling, utegudstjeneste og hagevandring søndag 24. juni.

Søndag 24. juni markerer Hol menighet Skaperverkets dag med tema; "Det store kretsløpet"

Gudstjenesten starter kl. 17.00 i kirkehagen utenfor Hol kirke.  Dersom det er dårlig vær, flyttes gudstjenesten inn i kirka.

Kl. 16.00 er det mulighet for grilling på bålpannen vår - hvis været tillater det. Ta med egen mat eller lag grillspyd med forskjellige grønnsaker som ligger klar.

Etter gudstjenesten blir det hagevandring med kirkekaffe hos  Bjørg Rekve i Hagskarveien 25.  Hagevandring blir det uansett vær.

Gudstjenesten er planlagt av en miljøgruppe.  Det er mange som vil delta i gudstjenesten med diktlesning, tanker til tema og inspirasjon også til praktisk handling i hverdagen.

Vi vil ha et spesielt fokus på plastforbruk.  Ta gjerne med gode ideer til ting som kan erstatte plast.

Velkommen til å være med å markere en viktig dag og til gjensidig inspirasjon.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001