Kirka på Vestvågøy

skaperverketsdag_2018_Hol_800x600.jpg

Skaperverkets dag

Publisert: 31/05-2018 av Marit Plener Gran

Buksnes menighet markerer Skaperverkets dag med utegudstjeneste ved speiderhuset på Ballstad søndag 3. juni kl. 17.00

Velkommen til Skaperverkets dag søndag 3. juni kl. 17.00.  Vi feirer gudstjeneste ved speidernes bålplass ved speiderhuset på Ballstad.

Tema for gudstjenesten er "Tid til å vente?" Flere speidere vil delta og vi skal synge vår- og sommer-salmer til glede og til ettertanke.

Ta gjerne med noe å sitte på.

Det er enklest å finne parkeringsplass ved Ballstad skole. Speiderhuset ligger til høyre for hovedveien kort før Ballstad skole.  Fra skolen kan man også følge turstien inn i Kyllingdalen for å komme til gudstjenesten.  Gå eventuelt etter lyden :)

Etter gudstjenesten blir det mulighet til å grille ved speidernes bålplass - hvis forholdene tillater det.

Værforbehold!  I fjor var det fantastisk vær da Skaperverkets dag ble markert på samme sted.  Værmeldingen for førstkommende søndag er ikke så bra.  Dersom det blir regn blir gudstjenesten flyttet inn til gymsalen på Ballstad skole.  Det blir da lagt ut informasjon om dette på denne hjemmesiden.

Velkommen til å være en del av fellesskapet i Buksnes menighet - og til å feire gudstjeneste på en annerledes måte.