paske.jpg

GUDSTJENESTER PÅ VESTVÅGØY I PÅSKA

Publisert: 27/03-2018 av Anne Lise Haakestad

Det er mange muligheter til å delta på en gudstjeneste i løpet av påsken. Og vi kan anbefale å følge påskens sterke fortelling gjennom påskedagene. Velkommen.

Onsdag 28.03

BORGE kirke kl 19.00: Musikkandakt ved kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Lofotr kantori deltar.

SKJÆRTORSDAG 29.03

HOL kirke kl 10.30. Skriftemålsgudstjeneste.

HOL kirke kl 11.00 Gudstjeneste ved spr. Marit P Gran, Jan Sahl og organist Andrey Pirozkhov. Nattverd. Buksnes kirkekor deltar.

STAMSUND kirke kl 19.00: Gudstjeneste vedsokneprest Gunnar Kristjansson, diakon Kjersti Konsmo og kantor Ken-Gøran Mikkelsen.

LANGFREDAG 30.mars

BORGE kirke kl 11.00: Gudstjeneste ved prostiprest Harold Holdermann og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Lofotr kantori deltar.

BUKSNES kirke kl 11.00: Pasjonsgudstjeneste ved spr Eimund Kibsgaard Nordberg og organist Andrey Pirozhov. Buksnes vokalensemble deltar.

VALBERG kirke kl 13.00: Pasjonsgudstjeneste ved prostiprest Harold Holtermannn og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Lofotr kantori deltar

PÅSKEAFTEN, 31.mars

BORGE kirke kl 23.00: Påskenattsmesse ved vikarprest Rolf Sommerseth og kantor Ken-Gøran Mikkelsen, Salig blanding og Lofotr kantori deltar.

1. PÅSKEDAG, 1.april.

BUKSNES kirke kl 11.00: Høytidsgudstjeneste ved seniorprest Harold Holtermann og organist Andrey Pirozkhov. Buksnes kirkekor og Bernt Gustavsson på trompet deltar. Dåp og nattverd.

STAMSUND kirke kl 11.00: Høytidsgudstjeneste ved sokneprest Gunnar Kristjansson og kantor Ken-Gøran Mikkelsen.

BORGE kirke kl 17.00: Høytidsgudstjeneste ved seniorprest Harold Holtermann og kantor Ken-Gøran Mikkelsen. Dåp og nattverd.

2. PÅSKEDAG, 2.april

HOL kirke kl 11.00. Høytidsgudstjeneste ved spr Marit P Gran og organist Andrey Pirozhkov. Buksnes vokalensemble deltar.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001