#kirkapåvestvågøy

vask.jpg

Dugnader for å få det rent og pent

Publisert: 14/03-2018 av Kristin Lindberg

Når vårsola gjør sin entre, er det lett for at den avdekker endel rusk og rask rundt om, og vi ser at det er behov for en skikkelig vask.  Like sikkert som at våren kommer, er det jo også tid for konfirmasjon og da er det kjekt at kirka har fått seg en vårpuss. Nå inviteres det til dugnad både på Menighetshuset på Leknes og i Buksnes kirke.

Menighetshuset på Leknes

Menighetshuset på Leknes er mye i bruk og det er mange ulike grupper som bruker huset.  Utbygging/ ombygging har også satt sine spor.  Derfor inviterer vi til en vaskedugnad onsdag 21.mars kl.10 - 13.  I første omgang er det kjøkken og lillesalen som blir prioritert, men hvis vi blir mange vasker vi også i andre rom.  Ta med vaskeutstyr.

Buksnes kirke

Mange syns det er fint om kirka kan fremstå ren og pen til konfirmasjonen.  Mandag 16.april kl.18.00 inviteres det til vaskedugnad her.  Kirka er stor og det er mange flater som trenger en vask.  Blir vi mange, får vi gjort en god jobb og hyggelig er det jo også når man gjør slik sammen.  Ta med vaskeutstyr.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001