Kirka på Vestvågøy

Flere tepper til Etiopia

Publisert: 28/12-2017 av Kristin Lindberg

Fortsatt kommer det strikkerier fra flittige damer i Lofoten og nå pakker vi en ny eske med gode, varme strikkevarer til Etiopia.

Vårens aksjon med at vi strikket babytepper, luer m.m for tryggere fødsler i Etiopia, lever fortsatt i folks bevisthet, og det leveres stadig bidrag.  Nå har vi fylt en stor eske med 25 tepper, 100 luer m.m, som blir sendt en av de første dagene.

Sonja Küspert som jobber i Etiopia og som er lokal mottaker av teppene, skriver på facebooksiden "Knitting for safe Motherhood" at teppene blir tatt godt i mot og er en viktig brikke i arbeidet som de driver.  Hun forteller at behovet fortsatt er stort og på førsteplass på ønskelisten står strikkede tepper i ull i størrelse 80 x 80 cm og helst med strikket hjørne som hette.