#kirkapåvestvågøy

borgekirke_sol.jpg

SALMER I BEGRAVELSER

Publisert: 26/10-2017 av Ken-Gøran Mikkelsen

Denne spesielle musikkandakten/temakvelden finner sted søndag 29.oktober kl 17 i Borge kirke.

Fokuset denne dagen vil være på salmer i begravelser, hvor noen av salmene som vi i Kirka på Vestvågøy foreslår til bruk i begravelser, skal bli sunget og presentert. Våre salmeforslag finnner man her, hvor vi i tillegg har lagt ut lenker til de ulike salmene, slik de ble fremført under salmemaratonen på NRK TV i 2014.

Lofotr KantoriHer kommer vi til å synge salmer som er kjent og kjær, og de som ikke er riktig så kjent ennå. Lofotr Kantori vil bidra med korsang på noen salmer, og vil sammen med Ken-Gøran Mikkelsen bidra med musikkstykker som passer inn i konteksten. I tillegg være Kantoriet være forsangere under denne andakten.

Musikkandakten blir ledet av Ken-Gøran Mikkelsen.

VELKOMMEN!

Ken-Gøran Mikkelsen