#kirkapåvestvågøy

norsksalmebok2013.jpg

Musikkandakt/temakveld "Salmer i begravelser"

Publisert: 18/10-2017 av Ken-Gøran Mikkelsen

Hold av dato og kl.slett (søndag) 29.oktober kl 17 allerede nå.

Vi som jobber i Kirka på Vestvågøy har laget et forslag til salmer i begravelser, oppdatert iht. den nye salmeboken. Og vi vil veldig gjerne få dette budskapet spredd, slik at folk i det minste vet om alle mulighetene. Våre salmeforslag finnner man her, hvor vi i tillegg har lagt ut lenker til de ulike salmene, slik de ble fremført under salmemaratonen på NRK TV i 2014. Som f.eks. den vakre salmen "Du som styre straum og vind", nr 452 i salmeboken.

På denne temakvelden vil vi synge noen av salmene, hvor bl.a. Lofotr Kantori vil hjelpe oss med salmesangen ved å være forsangere.

Denne musikkandakten finner sted søndag ettermiddag, 29.oktober, kl 17 i Borge kirke. Mer informasjon kommer når det nærmer seg!

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001