#kirkapåvestvågøy

Buksnes/Buksnes_kirke/JogE.jpg

Ny giv for sang og musikk i Buksnes og Hol menigheter

Publisert: 21/09-2017 av Buksnes kirkekontor

Buksnes og Hol menigheter satser denne høsten på et ekstra løft for sang, musikk og lek for de yngste aldersgruppene. Nytilsatt menighetspedagog Jorunn Tetlie vil ha hovedansvaret for denne satsingen.

For de aller minste (0-2 år) blir det babysang en gang i mnd. på Vestvågøy sykehjem. Oppstart torsdag 28.09 kl. 11.00, til glede for både de små og de gamle! Vi fortsetter en torsdag i måneden frem til desember.

Det blir også babysang i Borge kirke en gang i mnd., og alle som ønsker det kan selvfølgelig være med begge steder. Der starter de opp onsdag 11. oktober :-)

For de litt større (2-5 år) blir det Knøttesang på menighetshuset på Leknes annenhver lørdag fra kl. 12.00 – 13.00. Oppstart 30. september. Etter sang, lek og bibelfortelling blir det saft, kjeks og kaffe til små og store, med tid til en prat. Yngre og eldre søsken er også velkommen i følge med foreldre.

For barn i skolealder (1 – 4 klasse) starter vi barnegospel! Jorunn er dirigent og sokneprest Eimund Kibsgaard Nordberg akkompagnerer. Oppstart tirsdag 26.09 kl.17.30 – 18.30 på Buksnes skole. Passer for alle som liker å synge.

Kjære foreldre: Ta med ungene og møt opp! Sang og musikk er viktig for barnas utvikling og skaper fellesskap og glede :-) BLI MED DA VEL!

Det blir også babysang i Borge kirke en gang i mnd., og alle som ønsker det kan selvfølgelig være med begge steder. Der starter de opp onsdag 11. oktober J

For de litt større (2-5 år) blir det Knøttesangmenighetshuset på Leknes annenhver lørdag fra kl. 12.00 – 13.00. Oppstart 30. september. Etter sang, lek og bibelfortelling blir det saft, kjeks og kaffe til små og store, med tid til en prat. Yngre og eldre søsken er også velkommen i følge med foreldre.

For barn i skolealder (1 – 4 klasse) starter vi barnegospel! Jorunn er dirigent og sokneprest Eimund Kibsgaard Nordberg akkompagnerer. Oppstart tirsdag 26.09 kl.17.30 – 18.30  på Buksnes skole. Passer for alle som liker å synge.

Kjære foreldre: Ta med ungene og møt opp! Sang og musikk er viktig for barnas utvikling og skaper fellesskap og glede J BLI MED DA VEL

Det blir også babysang i Borge kirke en gang i mnd., og alle som ønsker det kan selvfølgelig være med begge steder. Der starter de opp onsdag 11. oktober 

Kjære foreldre: Ta med ungene og møt opp! Sang og musikk er viktig for barnas utvikling og skaper fellesskap og glede  BLI MED DA VEL!

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001