#kirkapåvestvågøy

ValbergNatur_3.jpg

Sommerkonserter onsdag 2.august

Publisert: 29/07-2017 av Borge kirkekontor

I konsertserien "Lofoten Sommerkonsertr 2017", blir det avholdt konserter i Borge kirke og Valberg kirke onsdag 2.august kl 13:00.

BORGE KIRKE KL 13
Andrey Pirozhkov lover en flott og variert konsert med musikk for både orgel, piano og vokal. Han skal vise fremføre klassiske instrumentalverker på både orgel og piano, og i tillegg blir det innslag med vakker sang  fra Petter Skoglund, akkompagnert av vår supre organist og pianist Andrey Pirozhkov. Petter Skoglund har med seg kjente toner fra salmeboka og viser. Andrey Pirozhkov skal  i løpet av konsertserien i sommer, fremføre verker av bl.a. J.S.Bach, J.G.Walther, D. Buxtehode, E.Grieg, F. Chopin, F. Schubert, S. Rachmaninoff. ANBEFALES!

Dato: Onsdag 2.august
Kl.slett: 13.00
Sted: Borge kirke
GRATIS INNGANG, kollekt ved utgang

VALBERG KIRKE KL 13

Helge Vikjord inviterer til en sommerlig konsert i flotte Valberg kirke, med musikk for både orgel, piano og bratsj.
Kantor Helge Vikjord og Lilian Dijkema (bratsj) skal fremføre forskjellig musikk i ulike sjangre. Dette blir en variert og god konsert, anbefales!

Dato: Onsdag 2.august
Kl.slett: 13.00