#kirkapåvestvågøy

kirker/hol.jpg

Sommerkonserter i Borge og Hol kirker

Publisert: 14/07-2017 av Borge kirkekontor

Onsdag 19.juli kl 13 er det duket for to flotte konserter her i Kirka på Vestvågøy.

BORGE KIRKE KL 13:
Kantor Ken-Gøran Mikkelsen (orgel, piano og trompet) har med seg virtuose Mari Therese Martinussen (eufonium) på denne konserten, i flotte Borge kirke som har en mektig akustikk og ikke minst instrumentpark. Dette blir en veldig variert konsert, med både kjente, kjære (og litt mindre kjente) verker i ulike sjangre; klassisk, folketoner, samisk, moderne sanger, osv.

Vår egen kantor har sin egen unik spesialitet ved at han spiller orgel og trompet samtidig, og det er noe som man bare kan si at må oppleves.

Dette er Ken-Gøran Mikkelsen sin siste konsert i denne konsertserien, før han tar ferie. De neste konsertene i Borge kirke blir da med Andrey Pirozhkov og Helge Vikjord, henholdsvis 26/7, 2/8 og 9/8.

GRATIS INNGANG, kollekt ved utgang.

STED: Borge kirke
DATO: 19.juli
KL.SLETT: 13.00
MUSIKERE: Ken-Gøran Mikkelsen og Mari Therese Martinussen

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HOL KIRKE KL 13:
Andrey Pirozhkov lover en flott og variert konsert med musikk for orgel. Han skal fremføre verker av bl.a. J.S.Bach, J.G.Walther, D. Buxtehode, E.Grieg, F. Chopin, F. Schubert, S. Rachmaninoff. Vår organist Andrey Pirozhkov er en musiker i særklasse, og vi er heldige som har en sånn ressurs i Kirka på vestvågøy. Han er rasende dyktig og har musikktolkninger som man skal lete lenge etter.

GRATIS INNGANG, kollekt ved utgang.

STED: Hol kirke
DATO: 19.juli